Iets betekenen voor een ander

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) Westerkwartier van Sociaal Werk De Schans is er voor iedereen die vrijwilligerswerk wil doen of vrijwilligers nodig heeft. Vrijwilligerswerk is er in allerlei soorten en maten. Bijvoorbeeld mensen met schulden begeleiden, ouderen bezoeken of het onderhoud doen van een sportveld. VIP! Westerkwartier informeert en adviseert zowel vrijwilligers als vrijwilligersorganisaties.

Hoe helpen wij jou? VIP! beantwoordt jouw vragen over de vrijwilligersvergoeding, welk soort vrijwilligerswerk bij jou past of over je mogelijkheden om met een uitkering vrijwilligerswerk te doen. We luisteren naar jouw ervaringen, geven advies en informatie. Organisaties brengen we bij elkaar om van elkaar te leren en samen te werken, we adviseren over communicatie, werving en begeleiding van vrijwilligers. Daarnaast bemiddelen we tussen mensen die vrijwilligerswerk willen doen en organisaties die vacatures voor vrijwilligers hebben.

Hoe kun je ons bereiken? Voor meer informatie over vraag en aanbod van vrijwilligerswerk kun je naar de website www.vipwesterkwartier.nl
Ook is het VIP! per mail te bereiken: vipwesterkwartier@sociaalwerkdeschans.nl

Het gebied Westerkwartier. Voor wie doen wij het?


Kosten
De ondersteuning die wij bieden is gratis.

contact

 Agenda

Buurtbakkie Boerakker
Volgende week maandag
Bekijk activiteit
De Huiskamer van Leek
Volgende week woensdag
Bekijk activiteit
Buurtbakkie Niekerk
Volgende week donderdag
Bekijk activiteit
Buurtbakkie Grootegast
Volgende week donderdag
Bekijk activiteit
Overzicht