Sportverenigingen in de spo(r)tlight

Sportaanbod in de zomervakantie! Voor velen wordt de zomer van 2020 een helaas iets andere zomer dan van tevoren gedacht. Reden voor paniek? Zeker niet, want er is nog van alles te doen. Ook in het Westerkwartier; lekker dicht bij huis. Sportverenigingen en –aanbieders hebben deze kans namelijk aangegrepen om in de zomer extra trainingen, lessen en cursussen aan te bieden, óók als je geen lid bent van een vereniging. Klik daarom snel op de link hieronder, check of jouw favoriete sport er ook tussen staat en kom in actie!

Kom je er niet uit of staat er voor jou niks tussen? Neem dan contact op met één van de Buurtsportcoaches of mail naar buurtsportcoaches@sociaalwerkdeschans.nl en zij helpen je graag verder.

 

Iedere vakantie geven we sportverenigingen en culturele activiteiten de kans om een dag in de spo(r)tlight te staan door samen met de buurtsportcoach een activiteit aan te bieden. Dit kan voor diverse doelgroepen. Deze vakantieactiviteiten geven verenigingen een podium om nieuwe leden te werven, kennis te maken met nieuwe activiteiten en inwoners met een kleine beurs een leuke invulling van hun vakantie aan te bieden. Sociaal Werk De Schans regelt o.a. de locatie en de materialen. Jouw vereniging in de spo(r)tlight? Neem dan contact op met de buurtsportcoach.

 

contact

 Agenda

Sportzomer 2020 Grootegast
Maandag
Bekijk activiteit
Summer Beach Volleybal
Volgende week vrijdag
Bekijk activiteit
Overzicht