Het jonge kind

Met sport en bewegen kun je niet vroeg genoeg beginnen. We zijn dan ook erg blij dat het Lokaal Sportakkoord Westerkwartier zich zo nadrukkelijk richt op deze jonge doelgroep. Met de pijler 'Van jongs af aan vaardig in bewegen' wordt dit belang nogmaals onderschreven en gaan er ook nieuwe mogelijkheden en initiatieven ontplooid worden.

Los daarvan zijn er al ontzettend veel mooie en goede initiatieven waar jouw kind ook aan mee kan doen. Dit hebben we in onderstaand overzicht gezet, zodat je per gebied kunt zien wat er wordt aangeboden. Dit overzicht richt zich op kinderen van 0-4 jaar. 

Mocht je nou iets missen in het overzicht, laat het ons dan weten door een mail te sturen naar buurtsportcoaches@sociaalwerkdeschans.nl, dan passen we het direct aan.
1602512566627_400_267_1602512593.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeugdfonds Sport & Cultuur nu ook voor kinderen van 0 tot 4 jaar!

Voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur zijn de buurtsportcoaches intermediair. Is er thuis te weinig geld om te sporten of om iets aan kunst en cultuur te doen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt de contributie / het lesgeld en eventueel de benodigde attributen te betalen. Zo kunnen ook kinderen (van 0 tot 18 jaar) uit gezinnen waar weinig geld is lid worden van een sportclub of een dans, muziek, kunst – of theaterschool.

Zo wordt sport toegankelijk voor iedereen en dat vinden wij belangrijk. Vragen? Neem dan contact op met de buurtsportcoaches.

contact