Relatie- en scheidingspunt

Heb jij een vraag over relaties of een scheiding? En de invloed die dat heeft op het ouderschap en de opvoeding? En wil je daar met iemand over praten? Dan kan je contact opnemen met één van onze coaches van het relatie- en scheidingspunt van Sociaal Werk De Schans. 

Trainingen

Sociaal Werk De Schans organiseert groepstrainingen voor kinderen die een scheiding mee maken of mee hebben gemaakt.

- Voor de jongere kinderen van 6 - 8 jaar werken we met het programma ‘Dappere Dino’s'.

- Voor de oudere kinderen van 8-12 jaar werken we met het programma '!JES het brugproject'.

Voor ouders organiseert Sociaal Werk De Schans de groepstraining ScheidingsATLAS. Deze groepstraining biedt ondersteuning bij het vormgeven van het ouderschap in de nieuwe situatie. Er zijn twee bijeenkomsten van elk drie uur. De training hoeft niet door beide ouders gevolgd te worden.

Overige informatie

Villa Pinedo

Stichting Villa Pinedo is de plek voor en door kinderen met gescheiden ouders. Er is een forum voor ouders en kinderen. Ook is er de mogelijkheid voor kinderen om gekoppeld te worden aan een Buddy. Een Buddy is een jongere met gescheiden ouders, die een training heeft gevolgd om Buddy te worden. Een Buddy biedt een luisterend oor, advies en antwoord op vragen via de Buddy App.

Het Juridisch Loket

Heb je juridische vragen, kijk dan op de website van het Juridisch Loket

 

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 17:00 via (0594) 745 620 of via relatie-scheidingspunt@sociaalwerkdeschans.nl.

 

contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht