Terug naar Nieuws

Vrijwilligersmarkt in Niekerk

Gepubliceerd op:
Vrijwilligersmarkt in Niekerk

Wil je graag vrijwilligerswerk doen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Heb je een beetje of veel tijd over en vind je het leuk om iets voor een ander te doen? Dan is de vrijwilligersmarkt echt iets voor jou!

Op 30 september organiseert Sociaal Werk De Schans de tweede editie van de Vrijwilligersmarkt bij de Rotonde te Niekerk. Tussen 13.00 en 16.00 uur zullen verschillende organisaties zich presenteren, op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die willen bijdragen aan diverse maatschappelijke initiatieven. Aanbieders van sport, cultuur, welzijns- en zorginstellingen staan op de markt om zich te presenteren. Er is dus voor ieder wat wils.

De Vrijwilligersmarkt biedt een unieke gelegenheid voor organisaties om zichzelf in de schijnwerpers te zetten en vrijwilligerswerk in de regio te bevorderen. Van sociale projecten tot sport en cultuur, op elk vlak zal er aanbod zijn op de vrijwilligersmarkt. Geïnteresseerden kunnen zich ter plekke aanmelden voor vrijwilligerswerk, of gewoon langskomen en ontdekken welke mogelijkheden er zijn om zich actief in te zetten voor de gemeenschap.

Netwerkborrel

Nieuw dit jaar is de toevoeging van een Netwerkborrel tussen 15.00 en 16.00 uur, zodat organisaties ook met elkaar in gesprek kunnen gaan. Dit biedt een uitgelezen kans voor bezoekers en organisaties om gelijkgestemde mensen te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en potentieel samen te werken aan toekomstige projecten.

De Vrijwilligersmarkt belooft een leuke en dynamische middag te worden, waarbij mensen met verschillende achtergronden en interesses elkaar kunnen ontmoeten. Entree voor de vrijwilligersmarkt is gratis. Deelnemen aan de markt kan nog, door een mail te sturen naar: vipwesterkwartier@sociaalwerkdeschans.nl

19-07-2024

Familiebijeenkomst Zorgboerderij Boyemaheerd

Ontmoet andere mantelzorgers bij Boyemaheerd en ontdek hoe we samen de zorg kunnen versterken. 
Lees meer