Terug naar Nieuws

Sociaal Werk De Schans heeft een Relatie- en scheidingspunt.

Gepubliceerd op:
Sociaal Werk De Schans heeft een Relatie- en scheidingspunt.

Ouders en kinderen kunnen hier terecht voor informatie, ondersteuning en begeleiding op het gebied van relatie, scheiding en opvoeding.

Informatietasjes

Het Relatie- en scheidingspunt heeft informatietasjes voor ouders die twijfelen om uit elkaar te gaan of dit al besloten hebben. In de tas zit informatie wat er vanuit het Relatie- en scheidingspunt geboden wordt aan ouders en kinderen. Dit zijn o.a. groepstrainingen voor kinderen en ouders. Ook staan er tips in voor ouders. Bijvoorbeeld: ‘hoe vertellen we de kinderen dat we gaan scheiden?’ Daarnaast zit er een werkboek, voorleesboek en een knuf el in voor jouw kind. De afgelopen periode heeft Sociaal Werk De Schans ervoor gezorgd dat deze tasjes beschikbaar zijn via onder andere de GGD, op scholen en op haar eigen locaties.

 

Contact

Heb je vragen of belang bij de informatie tas? Dan kan je contact opnemen met één van de coaches van het Relatie- en scheidingspunt van Sociaal Werk De Schans. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur via 0594-745 620 of via relatie-scheidingspunt@sociaalwerkdeschans.nl

11-04-2024

VIP! Westerkwartier zoekt nieuwe vrijwilligers

VIP! Westerkwartier, onderdeel van Sociaal Werk De Schans, zoekt nieuwe collega's die hun team komen versterken!  
Lees meer