Terug naar Nieuws

NL Doet! Team Zuidhorn

Gepubliceerd op:

Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020 samen met duizenden organisaties in het land weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk klussen geklaard te krijgen!

De medewerkers van Sociaal Werk De Schans, gebiedsteam Zuidhorn, willen ook graag hun steentje bijdragen en steken op vrijdag 13 maart dan ook graag hun handen uit de mouwen. Heeft jullie organisatie een leuke klus? Moet het buurtcentrum opgeknapt worden, materialen van de sportclub worden schoongemaakt, of heeft u een andere leuke klus? Stuur dan een e-mail naar zuidhorn@sociaalwerkdeschans.nl

Wij hopen zoveel mogelijk klussen te kunnen oppakken. Helaas hebben wij ook maar een ‘beperkt’ aantal handen beschikbaar, daardoor kunnen wij wellicht niet aan ieder verzoek voldoen. Wij zien de aanvragen graag tegemoet!

Kijk voor meer informatie, klussen en vrijwilligers op www.nldoet.nl.

Foto's

Downloads

Bekijk ook

11-04-2024

VIP! Westerkwartier zoekt nieuwe vrijwilligers

VIP! Westerkwartier, onderdeel van Sociaal Werk De Schans, zoekt nieuwe collega's die hun team komen versterken!  
Lees meer
 
08-04-2024

Deze week geen spreekuur in Zuidhorn

In verband met een teamdag op een externe locatie zijn er deze week 𝘨𝘦𝘦𝘯 𝘴𝘱𝘳𝘦𝘦𝘬𝘶𝘳𝘦𝘯 𝘪𝘯 𝘡𝘶𝘪𝘥𝘩𝘰𝘳𝘯. 
Lees meer
 
03-04-2024

Geef me een boks! (weerbaarheidstraining)

Vanaf 12 juni voegen wij een nieuwe weerbaarheidstraining toe aan ons aanbod: 'Geef me een boks!' Een training waarbij je door middel van boksen zowel fysiek als mentaal sterker wordt! 
Lees meer