Terug naar Nieuws

Minister Carola Schouten bezoekt gemeente Westerkwartier

Gepubliceerd op:

 

Op maandag 13 maart kwam Minister Carola Schouten op werkbezoek in gemeentehuis Zuidhorn. Zij ging in gesprek met wethouder Bert Nederveen, wethouder Marjan Sijperda en directeur Sociaal Werk De Schans Joep Schuringa over armoedebestrijding en –preventie. Onderwerpen als vroegsignalering, de inzet van ervaringsdeskundigen en de samenwerking met informele hulp zijn besproken. 

Ook heeft Joep Schuringa de minister de rapporten ‘Uit de duivelskring van armoede’ en ‘Het geheim van sociaal werk’ overhandigd. Meer informatie hierover vind je op de website van de Tintengroep bij Kennisdossiers. Een volledig verslag van het bezoek is geplaatst op de website van de gemeente Westerkwartier.

Foto's

Bekijk ook

30-05-2023

Relatie- en scheidingspunt

Heb jij een vraag over relaties of een scheiding? En de invloed die dat heeft op het ouderschap en de opvoeding? En wil je daar met iemand over praten? Dan kan je contact opnemen met één van onze coaches van het relatie- en scheidingspunt van Sociaal Werk de Schans.
Lees meer
 
25-05-2023

Sociaal Werk De Schans heeft een Relatie- en scheidingspunt.

Ouders en kinderen kunnen hier terecht voor informatie, ondersteuning en begeleiding op het gebied van relatie, scheiding en opvoeding.
Lees meer
 
16-05-2023

De gemeente Westerkwartier is een gemeente van NIX!

Van 15 mei tot en met 9 juni staat de gemeente Westerkwartier in het teken van NIX18. In deze lokale campagneweken besteden we aandacht aan het normaal maken van ‘niet roken en niet drinken onder de 18 jaar’. Ook dit jaar organiseren we samen met de gemeente Westerkwartier, GGD Groningen…
Lees meer