Terug naar Nieuws

Minister Carola Schouten bezoekt gemeente Westerkwartier

Gepubliceerd op:

 

Op maandag 13 maart kwam Minister Carola Schouten op werkbezoek in gemeentehuis Zuidhorn. Zij ging in gesprek met wethouder Bert Nederveen, wethouder Marjan Sijperda en directeur Sociaal Werk De Schans Joep Schuringa over armoedebestrijding en –preventie. Onderwerpen als vroegsignalering, de inzet van ervaringsdeskundigen en de samenwerking met informele hulp zijn besproken. 

Ook heeft Joep Schuringa de minister de rapporten ‘Uit de duivelskring van armoede’ en ‘Het geheim van sociaal werk’ overhandigd. Meer informatie hierover vind je op de website van de Tintengroep bij Kennisdossiers. Een volledig verslag van het bezoek is geplaatst op de website van de gemeente Westerkwartier.

Foto's

Bekijk ook

19-07-2024

Familiebijeenkomst Zorgboerderij Boyemaheerd

Ontmoet andere mantelzorgers bij Boyemaheerd en ontdek hoe we samen de zorg kunnen versterken. 
Lees meer
 
17-07-2024

Join Us! 'Geef je sociale leven een boost!'

Voel jij je soms alleen? Join Us is voor alle jongeren van 12 t/m 25 jaar in de gemeente Westerkwartier die hun sociale leven een boost willen geven. Het kan zijn dat jij je eenzaam of alleen voelt, maar dat hoeft niet zo te zijn...
Lees meer
 
04-07-2024

Buurtbakkie on Tour: Een zomerse uitstap

Welkom bij Buurtbakkie On Tour! Op dinsdag 27 augustus nodigen wij je uit om met ons mee te gaan op een bijzondere zomeractiviteit. Stap aan boord voor een onvergetelijke dag vol ontdekkingen en ontmoetingen.
Lees meer