Terug naar Nieuws

Meer aandacht voor Onafhankelijke Cliëntondersteuning

Gepubliceerd op:

Het vinden van de juiste hulp en zorg is soms best een uitdaging. Het kan dan fijn zijn als iemand met inwoners meedenkt en hierbij helpt. Onafhankelijke Cliëntondersteuners kunnen deze ondersteuning bieden. Uit onderzoek blijkt dat Onafhankelijke Cliëntondersteuning nog vrij onbekend is. De gemeente wil hier graag verandering in brengen en vraagt inwoners hoe de gemeente dat het beste kan doen. Hiervoor heeft de gemeente een korte vragenlijst opgesteld.

Deze vragenlijst kunnen inwoners van de gemeente Westerkwartier invullen via de website www.westerkwartier.nl/oco. De vragenlijst is ook op papier in te vullen. Deze is aan te vragen via het telefoonnummer: 14 0594 en wordt vervolgens opgestuurd. De vragenlijst kan ook telefonisch worden besproken. De gemeente vraagt zoveel mogelijk inwoners deze vragenlijst in te vullen, zodat het aanbod aansluit bij de wensen van de inwoners. Het invullen van de vragenlijst kan tot en met 30 mei 2021.

Voor meer informatie over dit onderwerp verwijzen wij naar Onafhankelijke Cliëntondersteuning.

13-09-2021

Welke Groninger vrijwilligersorganisatie/initiatief verdient 3000 euro?!

De inschrijving voor de Provinciale Vrijwilligersprijs is gestart. Ook dit jaar waardeert de provincie Groningen het vrijwilligerswerk met vijf prijzen van elk 3.000 euro. Voor de 21e keer worden Groninger vrijwilligers door de provincie in het zonnetje gezet. 
Lees meer