Terug naar Nieuws

Kledingruilbeurs Vrouwenfestival

Gepubliceerd op:
Kledingruilbeurs Vrouwenfestival

Houd jij van kleding? En ben je voorstander van duurzaamheid?
De afgelopen weken hebben we kleding ingezameld van vrouwen in de omgeving van Leek, Zuidhorn, Grootegast en Marum. Deze kleding wordt op het Vrouwenfestival aangeboden en ook geshowd tijdens de modeshow die live plaatsvindt!

Mooie kleding verdient een tweede leven. Dus kom langs en scoor een mooie outfit met de kledingbonnen die je hebt gekregen bij een van de innamemomenten. Heb je geen kledingbonnen? Bij de entree krijgen de eerste 200 bezoekers kledingruilbonnen van een bepaalde waarde en kun je in ieder geval met één item, zonder dat het geld kost, terug naar huis. Ook is het mogelijk kleding te kopen. Er is prachtige kleding ingezameld van maat XS tot en met XXXL waaronder ook zwangerschapskleding, sportkleding en diverse leuke accessoires, dus dat wordt feest! Let op, OP=OP.
 
De kleding die overblijft na het festival wordt geschonken aan de tweedehands kledingwinkel Barnie’s in Leek en eventuele andere goede doelen in het Westerkwartier. Wil jij je bijdrage nog leveren aan de kledingruilbeurs? Je kunt nog kleding doneren tot en met vrijdag 9 december. Dit kan op de kantoren van Sociaal Werk De Schans in Leek, Marum, Grootegast en Zuidhorn.
 
Kom kijken, ruilen of kopen tijdens het Vrouwenfestival; zaterdag 10 december in de Rodenburghal in Leek van 14.00-19.00 uur. 

 

21-02-2024

Openingsweek kantoor Zuidhorn

Team Zuidhorn opent met trots haar deuren van hun mooie nieuwe locatie voor de inwoners van Zuidhorn en omgeving. Je bent van harte welkom tijdens de openingsweek van maandag 4 t/m vrijdag 8 maart tussen 09.00 – 12.00 uur!  
Lees meer