Nieuws

23-07-2019

Bijeenkomsten voor mantelzorgers

Sociaal Werk de Schans organiseert samen met alle Werkgroepen Mantelzorg uit de Gemeente Westerkwartier regelmatig bijeenkomsten voor mantelzorgers. 
Lees meer
 
08-07-2019

Buurtwerker Sociaal Werk De Schans houdt inloopspreekuur in De Gaveborg

 Een buurtwerker van Sociaal Werk De Schans houdt inloopspreekuur en is in de oneven weken van 15 - 16.30 uur op donderdag aanwezig in De Gaveborg in Oostwold.
Lees meer
 
04-07-2019

Trainingsaanbod bij Sociaal Werk De Schans

Je kunt te allen tijde aanmelden voor onze trainingen. Als er voldoende aanmeldingen zijn, wordt er een groep gestart en contact met je opgenomen.
Lees meer
 
01-07-2019

Gratis deelname aan trainingen voor vrijwilligers in het Westerkwartier

Sociaal Werk De Schans biedt vrijwilligers in het Westerkwartier vier gratis trainingen. Alle vrijwilligers die actief zijn binnen  de gemeente Westerkwartier kunnen hieraan deelnemen.
Lees meer
 
25-06-2019

Gratis deelname aan spelweken Westerkwartier via participatieregeling

Ieder jaar worden er in de verschillende dorpen van de gemeente Westerkwartier gezellige en feestelijke spelweken voor kinderen georganiseerd. Onder begeleiding van ervaren vrijwilligers en met behulp van vele inwoners worden kinderen uitgedaagd om nieuwe dingen te leren, samen te werken, elkaar te …
Lees meer
 
20-04-2019

Team Ombudsman bezoekt Sociaal Werk De Schans in Zuidhorn

Gedurende het jaar bezoekt het team van de Ombudsman diverse provincies. Om kennis te maken met de inwoners en om te kijken hoe deze inwoners nog beter kunnen bijstaan. Donderdag 18 april werd Team Zuidhorn van Sociaal Werk De Schans bezocht.
Lees meer
 
01-03-2019

Belastingspreekuren bij de bibliotheken in het Westerkwartier

Heeft u vragen over de belastingaangifte, toeslagen, kwijtschelding etc. dan kunt u gebruik maken van het belastingspreekuur. 
Lees meer
 
19-12-2018

Start nieuwe welzijnsorganisatie Sociaal Werk De Schans

Vanaf 1 januari 2019 zet Sociaal Werk De Schans zich lokaal en dichtbij in voor het welzijn van inwoners van de gemeente Westerkwartier. Je kunt bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld gezondheid, geld, de leefbaarheid in je wijk of dorp, (vrijwilligers)werk & participatie en mantelzorg. So…
Lees meer