Leefbaarheid

Fijn en veilig wonen is belangrijk voor iedereen. Je wilt je thuis voelen in je straat, buurt en dorp. De buurtwerkers van Sociaal Werk De Schans werken samen met jou aan de leefbaarheid in de gemeente Westerkwartier. Is de speeltuin verouderd of maak je je zorgen over mensen bij je in de buurt? Wil je graag meer groen in je wijk of ontmoetdagen voor eenzame ouderen organiseren? Wij bieden hulp en ondersteuning bij activiteiten en initiatieven die een bijdrage leveren aan het omzien naar elkaar en het gezonder inrichten van jouw buurt of dorp.

Hoe helpen wij jou?
Sociaal Werk De Schans vindt het belangrijk dat jij als inwoner zelf aangeeft wat beter kan in jouw omgeving. Samen kijken we naar passende oplossingen. Dit doen we door op straat met jou in gesprek te gaan, maar ook door samenwerking te zoeken met bijvoorbeeld wijk- en buurtverenigingen, woningcorporaties, gemeente en politie. Zo maken we samen jouw woonomgeving gezonder, fijner en leefbaarder.

Kosten
De ondersteuning die wij bieden is gratis.

Enquête gemeente Westerkwartier
Heb jij de enquête van de gemeente Westerkwartier ingevuld, dan ben je op deze pagina terecht gekomen. Wij willen jou bedanken voor het beantwoorden van de vragen waarmee wij een goed beeld krijgen van de behoeftes en wensen die leven bij de inwoners van Westerkwartier. 

Wil jij iets organiseren of opstarten voor jouw dorp of wijk, mis jij iets in jouw dorp of kom je graag in contact met andere mensen? Wij denken graag mee en kijken naar mogelijke samenwerkingen. Neem hiervoor contact op met De Schans via telefoonnummer 0594-745620 of mail het gebiedsteam bij jou in de buurt:

Leek - leek@sociaalwerkdeschans.nl
Grootegast - grootegast@sociaalwerkdeschans.nl
Marum - marum@sociaalwerkdeschans.nl
Zuidhorn - zuidhorn@sociaalwerkdeschans.nl

1579090491029_200_200_1614874601.jpg

 

 

contact

 Agenda

Buurtbakkie Boerakker
Volgende week maandag
Bekijk activiteit
Wandelen in Leek
Volgende week woensdag
Bekijk activiteit
De Huiskamer van Leek
Volgende week woensdag
Bekijk activiteit
Buurtbakkie Tolbert
Volgende week donderdag
Bekijk activiteit
Overzicht