Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Een verbetering van uw leefstijl heeft een goede invloed op uw gezondheid. Heeft u een gemeentepolis en wilt u graag aan uw leefstijl werken? Dat kan!

In samenwerking met de gemeente Westerkwartier is Menzis in januari 2021 een programma gestart om gezonder te leren eten en meer te bewegen: de Gecombineerde Leefstijlinterventie (afgekort met GLI), onder begeleiding van een leefstijlcoach.

Film
In de onderstaande folder leest u hier meer over. Scan de QR code met de camera op uw telefoon en u ziet een filmpje met uitleg over de GLI. Of klik hier.

Wilt u meedoen? Dat kan als het volgende voor u geldt:
U bent 18 jaar of ouder;
U hebt overgewicht;
U wilt twee jaar mee doen met het programma om meer te bewegen en gezonder te leren leven.

Wat moet u doen?
Voldoet u aan bovenstaande voorwaarden? Dat kunt u met deze brief naar de huisarts. De huisarts bespreekt met u het programma en de voorwaarden. Daarna verwijst de huisarts u door naar de leefstijlcoach in Leek, Zuidhorn, Grootegast of Marum.

Geen eigen risico
Menzis vergoedt dit tweejarig programma vanuit uw zorgverzekering. U hoeft dus niets vanuit uw eigen risico te betalen. Bent u anders verzekerd? Raadpleeg dan eerst uw zorgverzekeraar en informeer naar de mogelijkheden.

Hopelijk tot ziens. Veel succes met deze sportieve en gezonde start.

1609948336930_225_400_1609948408.jpg  

contact