Terug naar Nieuws

Sport en spelochtend in Leek

Gepubliceerd op:

In de voorjaarsvakantie heeft Sociaal Werk De Schans een sport en spel ochtend georganiseerd in samenwerking met ROTAK tafeltennis en TLC voetbal. Dylan Noordhof stagiair en organisator van de ochtend gaf korfbal. Alle kinderen van de basisscholen in Leek, Zevenhuizen en Oostwold waren uitgenodigd in de topshorthal te Leek. In de ochtend zijn 25 kinderen fanatiek aan de slag gegaan. Een handjevol ouders bleef om toe te juichen.

Wil jij de volgende keer ook meedoen? In de meivakantie wordt er weer een sport en spel ochtend georganiseerd. Deze vindt plaats in de Rodenburghal. Houd de website www.sociaalwerkdeschans.nl en onze facebook Sociaal Werk De Schans team Leek in de gaten.

Foto's

Bekijk ook

16-03-2020

Wat doen onze buurtsportcoaches?

In de bijlage lees je het artikel dat geplaatst wordt in ''t Westerkwartier beweegt' over de werkzaamheden van onze buurtsportcoaches.
Lees meer
 
11-03-2020

Succesvol zaalvoetbaltoernooi in Grijpskerk

Op vrijdag 21 februari jl. werd er in sporthal ‘De Bokkediek’ in Grijpskerk een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Tussen 12 en 19 uur werd er in drie poules gestreden om de eerste plaats. Ruim 75 jongens en meiden kwamen in actie deze dag.
Lees meer
 
02-03-2020

NL Doet! Team Marum

Buurtwerkers trappen de week Van NL doet af in dorpshuis de Weme te Noordwijk!  
Lees meer