Terug naar Nieuws

Spetterende FUNmiddag voor Jonge Mantelzorgers

Gepubliceerd op:

Op zaterdag 5 juni organiseren we van 13.00 tot 16.00 uur een spetterende FUNmiddag voor alle jonge mantelzorgers uit het Westerkwartier. Heb je zin in een middag vol toffefunactiviteiten? Meld je dan snel aan en geef je naam, leeftijd en eventuele bijzonderheden door.

Voor drinken en frietjes wordt gezorgd. Heb je dieetwensen? Laat het ons weten. Je mag natuurlijk ook zelf iets te eten meenemen.

Zorg jij voor iemand thuis, houd je rekening met hun ziekte of beperking of maak je je zorgen over de situatie thuis? Deze middag zorgen wij graag weer de hele middag voor jou!

Wanneer:     Zaterdag 5 juni van 13.00 -16.00 uur
Waar:           Sportpark Oostwold bij MFC de
Gaveborg,    De Boomgaard 1, Oostwold
Voor wie:      JMZ'ers van 8 tot 23 jaar
Aanmelden:  Uiterlijk voor 28 mei bij Carla, via jmz@sociaalwerkdeschans.nl Deelname is gratis!

 

Foto's

Bekijk ook

13-09-2021

Welke Groninger vrijwilligersorganisatie/initiatief verdient 3000 euro?!

De inschrijving voor de Provinciale Vrijwilligersprijs is gestart. Ook dit jaar waardeert de provincie Groningen het vrijwilligerswerk met vijf prijzen van elk 3.000 euro. Voor de 21e keer worden Groninger vrijwilligers door de provincie in het zonnetje gezet. 
Lees meer
 
13-09-2021

Fundag Jonge Mantelzorgers

Sociaal Werk de Schans organiseert elk jaar twee leuke dagen voor Jonge Mantelzorgers. Jonge Mantelzorgers zijn kinderen en jongeren die thuis voor iemand zorgen en/of zich vaak zorgen maken over iemand binnen het gezin vanwege een ziekte, beperking of verslaving.  
Lees meer
 
26-08-2021

Menzis en Groningse gemeenten komen met leefstijlprogramma dat inwoners gezonder moet maken

Menzis en alle Groningse gemeenten werken samen om te zorgen dat inwoners gezonder leven en meer gaan bewegen. Inwoners die bijvoorbeeld kampen met overgewicht kunnen gebruikmaken van het programma de Gecombineerde Leefstijl Interventie.
Lees meer