Terug naar Nieuws

Rookvrij ☑️ - Aarzel niet, doe het samen!

Gepubliceerd op:

In De Streekkrant stond deze week een mooi artikel over stoppen met roken, zowel individueel als samen. 

Voor dit artikel zijn ook twee sportverenigingen gevraagd naar hoe zij hun vereniging (gedeeltelijk) rookvrij hebben gekregen. In de gemeente zijn een aantal verenigingen nu zo ingericht dat er helemaal niet óf alleen op bepaalde momenten mag worden gerookt. 

VEV67 uit Leek en TC Marum vertellen in de krant hoe dit bij hun tot stand is gekomen en kunnen zo ook fungeren als voorbeeld voor andere verenigingen. 

Is jouw vereniging voornemens ook (gedeeltelijk) rookvrij te worden en wil je weten welke stappen je dan moet zetten of welke mogelijkheden hier liggen, dan kun je natuurlijk eens buurten bij één van deze verenigingen of je kunt contact opnemen met één van de buurtsportcoaches van De Schans. Zij kunnen jou hierbij verder op gang helpen. 

Benieuwd wie deze buurtsportcoaches zijn? Klik dan hier!

1636030664650_225_400_1636030675.jpg  

26-11-2021

Online inspiratie sessie 'De Energieke Club' voor sportverenigingen Westerkwartier (6 december)

Hoe duurzaam is jouw sportaccommodatie en waar kun je mogelijk nog besparen? Zeker in deze tijd, waarin inkomsten van verenigingen onder druk staan, is het verduurzamen van je sportaccommodatie een manier om geld te besparen. Goed voor zowel het klimaat als voor clubkas.
Lees meer