Terug naar Nieuws

Online inspiratie sessie 'De Energieke Club' voor sportverenigingen Westerkwartier (6 december)

Gepubliceerd op:

Hoe duurzaam is jouw sportaccommodatie en waar kun je mogelijk nog besparen? Zeker in deze tijd, waarin inkomsten van verenigingen onder druk staan, is het verduurzamen van je sportaccommodatie een manier om geld te besparen. Goed voor zowel het klimaat als voor clubkas.

In de provincie Groningen hebben FC Groningen, Provincie Groningen, Rabobank, Energy Valley Top Club en Huis voor de Sport Groningen met het project De Energieke Club de handen ineengeslagen om Groningse sportclubs te ondersteunen bij het verminderen en verduurzamen van hun energieverbruik.

Wat hebben we te bieden voor sportclubs? Alle buitensportclubs kunnen kosteloos een Energiescan ontvangen die door SportStroom, ‘de energiecoach van sportverenigingen’ wordt uitgevoerd. Elke deelnemende vereniging ontvangt een rapportage voorzien van energiebesparingsadvies. Verder begeleiden we de sportclub om te starten met maatregelen die geen of weinig geld kosten, maar wel een besparing van 15-25% op de energiekosten kunnen opleveren. Daarnaast kunnen we de verenigingen ondersteunen bij het aanvragen van subsidies en oriëntatie op mogelijkheden voor financiering.

We nodigen u van harte uit voor onze inspiratiesessie op 6 december om u meer te vertellen over de ervaringen en mogelijkheden.

Wanneer: Maandag 6 december 2021, van 19:30 tot 20:30 uur. Locatie: Dit wordt een online bijeenkomst via Teams.

Aanmelden en/of meer informatie? Stuur een mail naar Egbert Bakker (e.bakker@hvdsg.nl) van Huis voor de Sport Groningen of bel 06-26975403. Na aanmelding ontvangt u de link naar de bijeenkomst

 

27-03-2024

Op zoek naar seniorenvoorlichters

LEEK – In een tijd waarin informatie- en technologietrends elkaar snel opvolgen, is het cruciaal om ervoor te zorgen dat senioren gelijke toegang hebben tot kennis en hulpmiddelen. Deze informatie is niet altijd makkelijk te vinden en niet elke 80+’er weet zijn weg goed te vinden op het …
Lees meer