Terug naar Nieuws

Team Ombudsman bezoekt Sociaal Werk De Schans in Zuidhorn

Gepubliceerd op:
Team Ombudsman bezoekt Sociaal Werk De Schans in Zuidhorn

Gedurende het jaar bezoekt het team van de Ombudsman diverse provincies. Om kennis te maken met de inwoners en om te kijken hoe deze inwoners nog beter kunnen bijstaan. Donderdag 18 april werd Team Zuidhorn van Sociaal Werk De Schans bezocht.

Na een wederzijdse kennismaking ging het team van de ombudsman in gesprek met inwoners. In een prettige en open sfeer vertelden de inwoners over problemen waar ze zoal tegenaan lopen. Zoals bijvoorbeeld de soms moeizame contacten met verschillende instanties. Oudere inwoners spraken hun zorg uit over de geringe hoeveelheid seniorenwoningen in de omgeving en de gevolgen hiervan.

Tijdens de gesprekken kwamen mooie ideeën naar boven voor het dorp. Het team van Sociaal Werk De Schans gaat dit samen met betrokken inwoners oppakken! Ook het team van de Ombudsman gaat met huiswerk terug naar Den Haag. Kortom voor alle betrokkenen was het een interessant en zinvol bezoek!

Heeft u zelf een goed idee of een mooi initiatief voor uw dorp in de gemeente Westerkwartier? Of heeft u vragen over bijvoorbeeld gezondheid, geld, (vrijwilligers)werk & participatie of mantelzorg? Wij helpen u graag! Neem contact op met info@sociaalwerkdeschans.nl of kijk op onze website www.sociaalwerkdeschans.nl voor meer informatie!  

Foto's

Bekijk ook

01-03-2019

Belastingspreekuren bij de bibliotheken in het Westerkwartier

Heeft u vragen over de belastingaangifte, toeslagen, kwijtschelding etc. dan kunt u gebruik maken van het belastingspreekuur. 
Lees meer
 
19-12-2018

Start nieuwe welzijnsorganisatie Sociaal Werk De Schans

Vanaf 1 januari 2019 zet Sociaal Werk De Schans zich lokaal en dichtbij in voor het welzijn van inwoners van de gemeente Westerkwartier. Je kunt bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld gezondheid, geld, de leefbaarheid in je wijk of dorp, (vrijwilligers)werk & participatie en mantelzorg. So…
Lees meer