Terug naar Nieuws

Team Ombudsman bezoekt Sociaal Werk De Schans in Zuidhorn

Gepubliceerd op:
Team Ombudsman bezoekt Sociaal Werk De Schans in Zuidhorn

Gedurende het jaar bezoekt het team van de Ombudsman diverse provincies. Om kennis te maken met de inwoners en om te kijken hoe deze inwoners nog beter kunnen bijstaan. Donderdag 18 april werd Team Zuidhorn van Sociaal Werk De Schans bezocht.

Na een wederzijdse kennismaking ging het team van de ombudsman in gesprek met inwoners. In een prettige en open sfeer vertelden de inwoners over problemen waar ze zoal tegenaan lopen. Zoals bijvoorbeeld de soms moeizame contacten met verschillende instanties. Oudere inwoners spraken hun zorg uit over de geringe hoeveelheid seniorenwoningen in de omgeving en de gevolgen hiervan.

Tijdens de gesprekken kwamen mooie ideeën naar boven voor het dorp. Het team van Sociaal Werk De Schans gaat dit samen met betrokken inwoners oppakken! Ook het team van de Ombudsman gaat met huiswerk terug naar Den Haag. Kortom voor alle betrokkenen was het een interessant en zinvol bezoek!

Heeft u zelf een goed idee of een mooi initiatief voor uw dorp in de gemeente Westerkwartier? Of heeft u vragen over bijvoorbeeld gezondheid, geld, (vrijwilligers)werk & participatie of mantelzorg? Wij helpen u graag! Neem contact op met info@sociaalwerkdeschans.nl of kijk op onze website www.sociaalwerkdeschans.nl voor meer informatie!  

Foto's

Bekijk ook

25-02-2020

Sport en spelochtend in Leek

In de voorjaarsvakantie heeft Sociaal Werk De Schans een sport en spel ochtend georganiseerd in samenwerking met ROTAK tafeltennis en TLC voetbal. Dylan Noordhof stagiair en organisator van de ochtend gaf korfbal. Alle kinderen van de basisscholen in Leek, Zevenhuizen en Oostwold waren uitgenodigd i…
Lees meer
 
16-01-2020

Volgende training !JES Het Brugproject start na de meivakantie

!JES het Brugproject is een groepstraining voor 8-12 jarigen van wie de ouders (recentelijk) gescheiden zijn. De training !JES het brugproject die start op 22 januari is vol. De volgende training start na de meivakantie. Voor deze training zijn nog plekken vrij.
Lees meer
 
16-01-2020

Gewijzigde inloopspreekuur tijden gebiedsteam Grootegast

Met ingang van 6 februari wijzigen de inloopspreekuur tijden van het gebiedsteam in Grootegast.
Lees meer