Terug naar Nieuws

Mantelzorgers in het zonnetje! 

Gepubliceerd op:

Ruim 600 mantelzorgers die geregistreerd staan bij Sociaal Werk De Schans ontvangen de komende week een goodiebag met leuke verrassingen. Deze actie is bedoeld om mantelzorgers tijdens ‘De week van de Mantelzorg Westerkwartier’ een hart onder de riem te steken en hen te bedanken voor hun geweldige zorg en inzet.

Wethouder Bert Nederveen brengt samen met medewerkers van Sociaal Werk De Schans en de vrijwilligers van de werkgroepen mantelzorg de goodiebags bij de mantelzorgers thuis. Ook aan de jonge mantelzorgers is gedacht. Jonge mantelzorgers, die zich daarvoor hebben aangemeld, krijgen een attentie.

Maandagmiddag 9 november is wethouder Bert Nederveen samen met Roelinda Hoogeveen van Sociaal Werk De Schans op pad geweest om goodiebags langs te brengen in Leek (zie foto’s).

We danken de Gemeente Westerkwartier, de vrijwilligers van de Werkgroepen Mantelzorg, de Westerkwartierse Uitdaging en onze sponsoren (De Jumbo, Albert Heijn, Tuinplus B.V. en de Zijlen Zuidhorn) voor hun medewerking aan deze actie.

Foto's

Bekijk ook

23-11-2020

Aanvragen 'anderhalvemeterregeling' van de provincie kan nog tot eind 2020

Het aantal aanvragen voor de anderhalvemeterregeling van de provincie Groningen neemt toe. 
Lees meer
 
17-11-2020

Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI)

In 2021 start Menzis in samenwerking met Leefstijlcoaches, de gemeente Westerkwartier en Sociaal Werk De Schans met de Gecombineerde Leefstijlinterventie.
Lees meer
 
05-11-2020

Vrijwilligers krijgen meer op hun bordje maar het is leuk om te doen

Sociaal Werk de Schans opent vanaf deze week het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP)voor alle vrijwilligers en iedere vrijwilligersorganisatie in de gemeente Westerkwartier. Het VIP zal vrijwilligers en organisaties bijstaan met raad en daad. De gemeente is erg blij met het nieuw opgerichte VIP, zo …
Lees meer