Terug naar Nieuws

Mantelzorgers in het zonnetje! 

Gepubliceerd op:

Ruim 600 mantelzorgers die geregistreerd staan bij Sociaal Werk De Schans ontvangen de komende week een goodiebag met leuke verrassingen. Deze actie is bedoeld om mantelzorgers tijdens ‘De week van de Mantelzorg Westerkwartier’ een hart onder de riem te steken en hen te bedanken voor hun geweldige zorg en inzet.

Wethouder Bert Nederveen brengt samen met medewerkers van Sociaal Werk De Schans en de vrijwilligers van de werkgroepen mantelzorg de goodiebags bij de mantelzorgers thuis. Ook aan de jonge mantelzorgers is gedacht. Jonge mantelzorgers, die zich daarvoor hebben aangemeld, krijgen een attentie.

Maandagmiddag 9 november is wethouder Bert Nederveen samen met Roelinda Hoogeveen van Sociaal Werk De Schans op pad geweest om goodiebags langs te brengen in Leek (zie foto’s).

We danken de Gemeente Westerkwartier, de vrijwilligers van de Werkgroepen Mantelzorg, de Westerkwartierse Uitdaging en onze sponsoren (De Jumbo, Albert Heijn, Tuinplus B.V. en de Zijlen Zuidhorn) voor hun medewerking aan deze actie.

Foto's

Bekijk ook

04-05-2021

Oranje boven in Niekerk!

NIEKERK – Afgelopen vrijdag organiseerde Sociaal Werk De Schans, in samenwerking met SNO Beweegt, een gezellige sportmiddag met als thema Koningsspelen op de sportvelden van vv Niekerk.
Lees meer
 
03-05-2021

'𝗪𝗶𝗷 𝘄𝗶𝗹𝗹𝗲𝗻 𝗹𝗼𝗻𝗴𝗲𝗿 𝗯𝗼𝗮𝗿𝗱𝗲𝗻!'

Vandaag is in Aduard het spits afgebeten met de eerste longboard clinic. De eerste van een serie clinics die wordt georganiseerd in samenwerking metLongboard & Trends.  
Lees meer
 
28-04-2021

Inspiratiekalender mei / juni

De komende periode staan weer veel leuke activiteiten voor jong en oud in het Westerkwartier gepland. Laat je inspireren en doe gezellig mee. 
Lees meer