Terug naar Nieuws

Maakplaatsen Marum en Grootegast

Gepubliceerd op:

Maakplaatsen Grootegast en Marum zijn alweer een aantal maanden open. Ook deze maand kunnen inwoners weer bij de bibliotheken in deze plaatsen binnenkomen met hun eigen kapotte spullen om deze samen met of door aanwezige vrijwilligers te (laten) repareren.  

Het gaat om reparatie van bijvoorbeeld elektronica en andere huishoudelijke voorwerpen. Maakplaats richt zich op duurzaamheid en ontmoeting.

Openingstijden

Maakplaats Marum is open op 15 september, 13 oktober, 17 november en 15 december van 10.00-12.00 uur. Maakplaats Grootegast is open op 16 september, 14 oktober, 18 november en 16 december van 14.00-16.00 uur.

Wil je ook maker worden?

Voor dit project zijn wij op zoek naar enthousiaste, handige vrijwilligers met kennis op één of meerdere terreinen voor het uitvoeren van kleine reparaties. Tijdens de openingsmomenten bied jij hulp bij reparatie, zorg je dat bezoekers elkaar helpen en geef je advies. Je stimuleert de mensen om mee te helpen.

Heb jij interesse om ons te helpen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Tineke Goossens, e-mail: t.goossens@biblionetgroningen.nl

23-09-2022

Elk kind verdient de kans om te kunnen sporten

Daarom lopen onze buurtsportcoaches op zondag 9 oktober mee met de 'Charity Run' van de 4Mijl in Groningen! Het doel is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die dit nodig hebben. 
Lees meer