Terug naar Nieuws

Kenniskaravaan Gezonde Leefstijl

Gepubliceerd op:

Op donderdagavond 2 december vindt de eerste bijeenkomst plaats van de Kenniskaravaan Gezonde Leefstijl. Leefstijlcoach en orthomoleculair therapeut Ineke Haisma vertelt over de kracht van voedingsstoffen en het effect daarvan op je gezondheid. De avond vindt, i.v.m. de coronamaatregelen online plaats en begint om 20:00 uur.

Ineke Haisma neemt je mee in de relatie van voeding op overgewicht, slaapkwaliteit, hormonale klachten, je weerstand en psychische problemen. De bijeenkomsten van de Kenniskaravaan zijn voor iedereen die aan de slag wil met gezondheid. Het is gratis toegankelijk en aanmelden is verplicht. De op dat moment geldende coronamaatregelen worden gehanteerd.

Voedselakkoord

Sessie 1: De kracht van voedingsstoffen door Ineke Haisma

We eten ons ziek, meer dan 70% van alle gezondheidsklachten zijn voeding gerelateerd. Uit de serie ‘Met Verstand Gezond’ schreef Ineke Haisma 3 boeken en een cursus over voeding en leefstijl.

De kracht van voedingsstoffen is fantastisch en wanneer je er meer over weet, is gezonde keuzes maken niet meer moeilijk. Tijdens de lezing komen de volgende punten aanbod:

  • Hoe verteren we eten, het gaat vaak al mis in de maag
  • Het effect van voeding op overgewicht, slaapkwaliteit, hormonale klachten en psychische gesteldheid
  • Hoe voorkomen we Westerse ziekten als Diabetes, Alzheimer en Hart- en Vaatziekten

Wat: Kenniskaravaan Gezonde Leefstijl met Ineke Haisma Waar: I.v.m. de coronamaatregelen online (link volgt na aanmelding) Wanneer: Donderdag 2 december, link open 19:45, start 20:00, einde uiterlijk 22:00

 

Aanmelden:  https://voedselakkoord.nu/aanmeldformulier/

 

26-11-2021

Online inspiratie sessie 'De Energieke Club' voor sportverenigingen Westerkwartier (6 december)

Hoe duurzaam is jouw sportaccommodatie en waar kun je mogelijk nog besparen? Zeker in deze tijd, waarin inkomsten van verenigingen onder druk staan, is het verduurzamen van je sportaccommodatie een manier om geld te besparen. Goed voor zowel het klimaat als voor clubkas.
Lees meer