Terug naar Nieuws

!JES Het Brugproject

Gepubliceerd op:

In januari start !JES Het brugproject, een groepstraining voor kinderen van 8-12 jaar waarvan de ouders (recentelijk) gescheiden zijn.

De training helpt om de ontwikkeling van kinderen na de scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen.

De kinderen komen acht keer bij elkaar op de woensdagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur in 't Marheem, Schoolstraat 8 in Marum.

De eerste bijeenkomst is op 22 januari.

Voor ouders zijn er drie groepsbijeenkomsten, parallel aan de training voor de kinderen. Ouders krijgen in deze bijeenkomsten informatie die hen helpt om hun kind bij te staan na de scheiding. De eerste ouderbijeenkomst is op 21 januari om 19.30 uur in 't Marheem.

 

Er zijn een paar plekken vrij in de groep. Wil je meedoen, geef je dan zo snel mogelijk op, dan nemen de trainers contact op voor een kennismaking.

Aanmelden kan via deze website of via het gebiedsteam van De Schans bij u in de buurt. Contactinformatie vindt u hier op de site.

14-10-2019

Mantelzorgers in het zonnetje! 

Mantelzorgers zijn onmisbaar in onze samenleving. In het najaar zet Sociaal Werk De Schans, in samenwerking met de Gemeente Westerkwartier, mantelzorgers in het zonnetje tijdens de ‘Week van de mantelzorg Westerkwartier’. Dit als blijk van waardering voor hun geweldige inzet.
Lees meer