Terug naar Nieuws

Gratis deelname aan trainingen voor vrijwilligers in het Westerkwartier

Gepubliceerd op:

Sociaal Werk De Schans biedt vrijwilligers in het Westerkwartier vier gratis trainingen. Alle vrijwilligers die actief zijn binnen  de gemeente Westerkwartier kunnen hieraan deelnemen.

Vrijwilligers zijn betrokken en gemotiveerd bezig met hun vrijwilligerstaken. Kennis, ervaringen en vaardigheden brengen ze mee vanuit hun levenservaring en (eerdere) professionele inzet. Tijdens trainingen kunnen vrijwilligers hun kennis opfrissen, uitbreiden, hun ervaringen delen met andere vrijwilligers en van elkaar leren. Sociaal Werk De Schans biedt graag vrijwilligers hier mogelijkheden voor. In het najaar van 2019 organiseren we vier gratis trainingen voor vrijwilligers. U kunt de volgende trainingen volgen:

Communicatie en gesprekstechnieken op 3 oktober  19.00 – 22.00 uur in Grootegast

Gastheerschap op 31 oktober 13.00 – 16.00 uur in Zuidhorn

Grenzen stellen op 19 november 9.30 – 12.30 uur in Marum

Herkennen van en omgaan met kinderen met bijzonder gedrag op 12 december

19.00 – 22.00 uur in Leek 

Locaties binnen de kernen nader te bepalen.

U kunt zich als individu aanmelden maar ook vrijwilligersorganisaties kunnen hun vrijwilligers hiervoor aanmelden op de website vitaalvrijwilligerswerk.nl.

 

 

08-07-2019

Buurtwerker Sociaal Werk De Schans houdt inloopspreekuur in De Gaveborg

 Een buurtwerker van Sociaal Werk De Schans houdt inloopspreekuur en is in de oneven weken van 15 - 16.30 uur op donderdag aanwezig in De Gaveborg in Oostwold.
Lees meer