Terug naar Nieuws

Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI)

Gepubliceerd op:

Een verbetering van uw leefstijl heeft een goede invloed op uw gezondheid. Heeft u een gemeentepolis en wilt u graag aan uw leefstijl werken? Dat kan!

In samenwerking met de gemeente Westerkwartier start Menzis vanaf januari 2021 een programma om gezonder te leren eten en meer te bewegen: de Gecombineerde Leefstijlinterventie (afgekort met GLI), onder begeleiding van een leefstijlcoach.

Bovendien organiseert de gemeente voor de deelnemers een wandelgroep activiteit. Deze wandelgroep wandelt twee keer per week gedurende zes maanden onder begeleiding van een wandelcoach. De wandelactiviteit start in Leek, Zuidhorn, Marum en Grootegast. Wij hopen dat iedereen gemotiveerd is om na zes maanden zelf door te wandelen.

Lees verder...

04-01-2021

Geslaagd online FIFA21 toernooi

Op dinsdagavond 29 december organiseerden Sociaal Werk De Schans en de politie Westerkwartier een Online FIFA ’21 Game Event. Alle jongeren, vanaf 13 jaar, uit de gemeente Westerkwartier werden uitgedaagd om deel te nemen aan dit toernooi. Tijdens het toernooi gingen ruim 50 jongeren de strijd…
Lees meer