Terug naar Nieuws

Fundag Jonge Mantelzorgers

Gepubliceerd op:

Sociaal Werk de Schans organiseert elk jaar twee leuke dagen voor Jonge Mantelzorgers. Jonge Mantelzorgers zijn kinderen en jongeren die thuis voor iemand zorgen en/of zich vaak zorgen maken over iemand binnen het gezin vanwege een ziekte, beperking of verslaving.  

Er is alweer een nieuwe Fundag voor Jonge Mantelzorgers in aantocht. Deze Fundag vindt plaats op donderdag 21 oktober tijdens de herfstvakantie. Maar totdat de nieuwe Fundag helemaal rond is kun je nog even nagenieten van de foto’s die gemaakt zijn tijdens de Funmiddag van afgelopen juni.

Binnenkort meer informatie over de Fundag in de herfstvakantie!

 

Bekijk ook

13-09-2021

Welke Groninger vrijwilligersorganisatie/initiatief verdient 3000 euro?!

De inschrijving voor de Provinciale Vrijwilligersprijs is gestart. Ook dit jaar waardeert de provincie Groningen het vrijwilligerswerk met vijf prijzen van elk 3.000 euro. Voor de 21e keer worden Groninger vrijwilligers door de provincie in het zonnetje gezet. 
Lees meer
 
26-08-2021

Menzis en Groningse gemeenten komen met leefstijlprogramma dat inwoners gezonder moet maken

Menzis en alle Groningse gemeenten werken samen om te zorgen dat inwoners gezonder leven en meer gaan bewegen. Inwoners die bijvoorbeeld kampen met overgewicht kunnen gebruikmaken van het programma de Gecombineerde Leefstijl Interventie.
Lees meer
 
26-08-2021

Seniorenvoorlichters gezocht

Wie wil er nu niet gewoon lekker in zijn of haar eigen huis blijven wonen, ook als je ouder wordt? Vaak kan dat, met een paar aanpassingen. Niet iedereen is op de hoogte van de regelingen en voorzieningen, die er zijn om dit mogelijk te maken. Daarom zijn er bij Sociaal Werk De Schans seniorenv…
Lees meer