Terug naar Nieuws

Fietslessen gebied Leek

Gepubliceerd op:
Fietslessen gebied Leek

Wanneer je het spannend vindt om na een val weer op de fiets te stappen of nog nooit hebt gefietst, dan helpt de buurtsportcoach jou daar graag bij! Samen met de buurtsportcoach leg je de basis waarbij er aandacht is voor balans, sturen, remmen en het overzicht in het verkeer.

Ook kan de buurtsportcoach meekijken met toepassen van de verkeersregels. Gedurende de fietslessen zijn er fietsen aanwezig, maar als je een eigen fiets hebt, dan is het handig om je eigen fiets te nemen. De fietslessen kunnen in een groep worden aangeboden, maar ook individueel. Er zijn geen kosten verbonden aan dit aanbod.

Mocht je hierbij belang hebben, neem dan vrijblijvend contact op met buurtsportcoach Laureen Afman (06 511 299 84) of Nicolet Wendel (06 221 592 78).  

Foto's

Bekijk ook

14-03-2023

Minister Carola Schouten bezoekt gemeente Westerkwartier

  Op maandag 13 maart kwam Minister Carola Schouten op werkbezoek in gemeentehuis Zuidhorn. Zij ging in gesprek met wethouder Bert Nederveen, wethouder Marjan Sijperda en directeur Sociaal Werk De Schans Joep Schuringa over armoedebestrijding en –preventie. Onderwerpen als vroegsignaleri…
Lees meer
 
22-02-2023

Relatie- en scheidingspunt

Heb jij een vraag over relaties of een scheiding? En de invloed die dat heeft op het ouderschap en de opvoeding? En wil je daar met iemand over praten? Dan kan je contact opnemen met één van onze coaches van het relatie- en scheidingspunt van Sociaal Werk de Schans.  
Lees meer
 
22-02-2023

Mantelzorgcafé Grootegast

Levensvragen zijn vragen die kunnen opspelen bij ingrijpende veranderingen in het leven. Bijvoorbeeld een ongeneeslijke ziekte, overlijden, het verlies van werk, het einde van een relatie of eenzaamheid.  
Lees meer