Terug naar Nieuws

Fietslessen gebied Leek

Gepubliceerd op:
Fietslessen gebied Leek

Wanneer je het spannend vindt om na een val weer op de fiets te stappen of nog nooit hebt gefietst, dan helpt de buurtsportcoach jou daar graag bij! Samen met de buurtsportcoach leg je de basis waarbij er aandacht is voor balans, sturen, remmen en het overzicht in het verkeer.

Ook kan de buurtsportcoach meekijken met toepassen van de verkeersregels. Gedurende de fietslessen zijn er fietsen aanwezig, maar als je een eigen fiets hebt, dan is het handig om je eigen fiets te nemen. De fietslessen kunnen in een groep worden aangeboden, maar ook individueel. Er zijn geen kosten verbonden aan dit aanbod.

Mocht je hierbij belang hebben, neem dan vrijblijvend contact op met buurtsportcoach Laureen Afman (06 511 299 84) of Nicolet Wendel (06 221 592 78).  

Foto's

Bekijk ook

24-11-2023

Week tegen Kindermishandeling

Het is deze week de 𝗪𝗲𝗲𝗸 𝘁𝗲𝗴𝗲𝗻 𝗸𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿𝗺𝗶𝘀𝗵𝗮𝗻𝗱𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴. Met extra aandacht voor het thema: “Deel je zorgen, je staat er niet alleen voor”. 
Lees meer
 
01-11-2023

FC24 (voorheen FIFA) toernooi in Niebert!

Op donderdagavond 28 december organiseren Sociaal Werk De Schans en de gemeente Westerkwartier een FC24 (voorheen FIFA) Game Event. Alle jongeren (t/m 23 jaar) uit het Westerkwartier worden uitgedaagd om deel te nemen aan dit toernooi!
Lees meer
 
31-10-2023

Coppa Westerkwartier is back!

Wie wordt de zaalvoetbal kampioen van het Westerkwartier? 2 t/m 5 januari 2024 vindt de tweede editie Coppa Westerkwartier plaats! Jongeren in de gemeente strijden in verschillende leeftijdscategorieën tegen elkaar om de Coppa Westerkwartier. Ennn.. Er is ook een meideneditie dit jaar!
Lees meer