Terug naar Nieuws

De foto's zijn binnen! 'Shinen in het BaronTheater!'

Gepubliceerd op:

Zaterdag 26 maart 2022 was het zover : jonge talenten tussen de 11 en 20 jaar deden mee aan de Talentsquad op weg naar (misschien wel) een succesvolle carrière als beroemd popartiest(e), zanger/ zangeres of danser.   

Ruim 20 jonge enthousiaste deelnemers gaven gehoor aan de oproep en melden zich zaterdagmiddag rond 16.00 uur met hun eigen act in het BaronTheater. Voordat hun act live uitgevoerd werd voor publiek en fans, werd er eerst samengewerkt met professionals om hun act de ‘finishing touch’ te geven.

De speciaal voor deze dag opgerichte popbands ‘Baby/DC’ en ‘Sheer it up’ werkten samen met bandcoach Kees van Zomeren, docent basgitaar en contrabas, Het Kunstkwartier (zangdocent Douwe Kamminga van Het Kunstkwartier samen met twee jonge solozangeressen) en studeerde Malu, van Malu Dance Company, met zes danseressen een hippe dansact in.

Na het gezamenlijk diner maakten de jonge artiesten hun opwachting om voor ruime publieke belangstelling te ‘shinen’ op een echt live podium!! Trotse ouders, grootouders, fans en groupies waren het er over eens dat onze gemeente Westerkwartier barst van jeugdige aankomende talenten en waren tevens getuige dat de organisatie hun optreden beloonde met een vervolgoptreden op de Cultuurmarkt Westerkwartier en nogmaals een optreden in het BaronTheater.

Deze eerste Talentsquad werd geïnitieerd door Sociaal Werk De Schans, Het Kunstkwartier en het BaronTheater en bleek een perfecte activiteit te zijn om professionele docenten en workshopleiders samen te matchen met jeugdige enthousiaste talenten om ze op een podium te kunnen laten shinen en aan te moedigen zich verder te ontwikkelen.

De volgende TalentSquad is al bekend: zaterdag 18 februari 2023

Zet in je agenda en Keep on shining!

  1651483948866_400_267_1651483972.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto’s: https://photos.app.goo.gl/TegUPXY8yWadZ4o79

25-05-2022

Webinar: 'Pubers achter hun schermen'

Waarom is het voor pubers zo moeilijk om een game weg te leggen? Waarom scrollen ze altijd nog door naar een volgend filmpje? Krijg antwoord op deze, en meer, vragen tijdens de gratis webinar op woensdag 8 juni.
Lees meer