Terug naar Nieuws

10 juni - Nationale buitenspeeldag

Gepubliceerd op:

Woensdag 10 juni is het nationale Buitenspeeldag! Daarvoor hebben we in de gemeente Westerkwartier een leuke ‘Vind & Win’ activiteit bedacht! Doe je mee?

Ja leuk! Wat moet ik vinden?

Als je op 10 juni naar buiten gaat en goed zoekt, dan kun je een poster vinden van ons; de buurtsportcoaches van Sociaal Werk De Schans. De poster zie je hiernaast afgebeeld, maar we gaan deze poster natuurlijk goed verstoppen én we hangen maar een kleine versie op. Dus je moet goed zoeken! Als je de poster hebt gevonden, maak dan ook direct even een selfie van jezelf met ons.

Oke! En waar moet ik dan zoeken?

De exacte locatie gaan we je natuurlijk niet vertellen. Wat we wel kunnen vertellen is dat er in ieder dorp in de gemeente een (in sommige dorpen hangen we meer posters op) poster komt te hangen die jij kunt vinden! Lukt het je niet, dan kun je ons via onze social media kanalen Facebook en Instagram natuurlijk altijd om tips vragen! Hiernaast staan alvast een paar tips. Klik op de foto om de afbeeldingen te vergroten. Wel eerst zelf proberen hoor.

Ik ga op zoek! Maarre, wat kan ik eigenlijk winnen?

Mee doen is natuurlijk al een overwinning op zich. Maar door mee te doen aan deze leuke activiteit, maak jij ook nog eens kans op twee vrijkaarten voor een zwembad in het Westerkwartier! Je mag zelf kiezen wélk zwembad dat wordt.

En hoe kan ik winnen?

Om kans te maken op die twee vrijkaarten stuur jij jouw zelfgemaakte selfie vóór 20:00 uur (op 10 juni) naar één van de buurtsportcoaches, vermeld daarbij ook je naam. Plaats daarnaast je selfie op Instagram en/of Facebook met de hashtag #wkbuitenspelen en tag ons in je bericht. Oh, en als je dan toch bezig bent, like en volg ons dan ook direct! Wij plaatsen regelmatig leuke en interessante foto’s, filmpjes en nieuwtjes.

Hoe weet ik of ik heb gewonnen?

Donderdag 11 juni vindt een loting plaats waarbij uit alle inzendingen vier winnaars worden getrokken, per gebied één winnaar. De winnaars krijgen op hun telefoon bericht dat ze hebben gewonnen!

SUCCES!!

Foto's

Bekijk ook

27-03-2024

Op zoek naar seniorenvoorlichters

LEEK – In een tijd waarin informatie- en technologietrends elkaar snel opvolgen, is het cruciaal om ervoor te zorgen dat senioren gelijke toegang hebben tot kennis en hulpmiddelen. Deze informatie is niet altijd makkelijk te vinden en niet elke 80+’er weet zijn weg goed te vinden op het …
Lees meer
 
27-03-2024

Tijd voor weer een Danspaleis!

Op vrijdag 12 april is het weer tijd voor een 𝗗𝗮𝗻𝘀𝗽𝗮𝗹𝗲𝗶𝘀! Tussen 14.00 – 16.00 uur gaan de voetjes van de vloer in de Rotonde in Niekerk. 
Lees meer
 
20-03-2024

Samen werken aan een sociaal Westerkwartier

In het concept beleidsplan Sociaal Domein: 'Samen werken aan een sociaal Westerkwartier' staan de ambities van de gemeente Westerkwartier voor de komende jaren verwoord: Veerkrachtige inwoners, dorpen, buurten en gemeenschappen, goede toegang en passende ondersteuning voor inwoners en samenwerk…
Lees meer