Terug naar Nieuws

Een club van NIX, wel zo sportief!

Gepubliceerd op:

Ook in de sportkantine geldt: NIX is de afspraak. Sport is het leukst als iedereen zich sportief gedraagt. Op het veld is dat heel normaal, maar in de kantine kunnen 4 op de 5 jongeren onder de 18 nog steeds alcohol krijgen. Daarom nemen we ons sportieve gedrag van het veld mee de kantine in. In de kantine drinken en schenken we geen alcohol onder de 18. Wel zo sportief.

1654689414784_400_267_1654689849.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Word een club van NIX
Vanaf 13 juni wordt binnen de gemeente Westerkwartier (extra) aandacht besteed aan de NIX18 campagne. Gedurende 14 dagen worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor jongeren en ouders met het doel om te voorkomen dat jongeren voor hun 18e levensjaar alcohol drinken en/of beginnen met roken. Wij vragen uw club om in deze periode ook (extra) aandacht aan dit thema te besteden, hierdoor bereiken we nog meer jongeren (en hun ouders) en laat u als vereniging zien de regel niet drinken en roken voor je 18e te onderschrijven.

Deelnemers maken kans op een prijs
De verenigingen die via hun sociale media (extra) aandacht besteden aan de ‘afspraak van NIX’ en laten zien dat de vereniging de NIX18 campagne ondersteund maken kans op een prijs. We verloten onder de deelnemende verenigingen een aantal bidonkratten. Deze zullen na 24 juni worden uitgereikt aan de clubs door de burgemeester Ard v/d Tuuk. 


 

30-05-2023

Relatie- en scheidingspunt

Heb jij een vraag over relaties of een scheiding? En de invloed die dat heeft op het ouderschap en de opvoeding? En wil je daar met iemand over praten? Dan kan je contact opnemen met één van onze coaches van het relatie- en scheidingspunt van Sociaal Werk de Schans.
Lees meer