Iets betekenen voor een ander

Sociaal Werk De Schans is er voor iedereen die iets voor een ander wil betekenen. Vervoer bieden, een wandeling maken met iemand of mensen met schulden begeleiden. Vrijwilligerswerk is er in allerlei soorten en maten. Wij ondersteunen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties en brengen beide partijen met elkaar in contact.

Hoe helpen wij jou?
We beantwoorden al jouw vragen: over de vrijwilligersvergoeding, welk soort vrijwilligerswerk bij jou past of over hoe je als vrijwilliger omgaat met bijvoorbeeld agressie of beginnende dementie. We luisteren naar jouw ervaringen, geven advies en informatie en organiseren interessante bijeenkomsten. Daarnaast kun je deelnemen aan trainingen georganiseerd door Vitaal Vrijwilligerswerk. Kijk voor het actuele trainingsaanbod op de website van Vitaal Vrijwilligerswerk.

Steunpunt Vrijwilligers en Mantelzorg Zuidhorn
Wat doet het Steunpunt? Bemiddelen tussen vraag voor incidentele hulp en aanbod van vrijwilligers. Dit doen we voor alle leeftijden in het dorp Zuidhorn. Denk aan helpen met boodschappen doen, de hond uitlaten, in de tuin werken of met vervoer naar de huisarts of het ziekenhuis.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9.00 – 12.00 uur

Telefoonnummer: 0594 – 505 866

Bezoekadres: Nieuwstraat 10a in Zuidhorn

E-mail: steunpuntwelzijnzuidhorn@sociaalwerkdeschans.nl

 

Kosten
De ondersteuning die wij bieden is gratis.

contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Om ervoor te zorgen dat de juiste medewerker zo snel mogelijk contact met je opneemt, vragen wij ook om jouw woonplaats.